Kapcsolatunk a G1 Intézettel

A G1 Labordiagnosztikai Kft. köz­vet­le­nül a G1 Intézet mellé telepített, füg­get­len diagnosztikai vállalkozás.
Ha Ön klinikai panaszai alapján szak­ren­de­lést kíván igénybe venni, keresse fel az intézet honlapját! Számos szak­ember segítheti Önt a problémák meg­ol­dásában.

Candida szűrés

Az elektronikus és nyomtatott médiumokban gyakran fellángol, de bizonyos mértékig állandóan napirenden van a „candida-betegség”. A legnagyobb probléma ezzel, hogy „candidosiként”, „kandidózisként” prezentálják, a betegekben fertőzés tudatát keltve. Igaz ugyan, hogy a szervezetben, elsősorban a gyomor-bélrendszerben elszaporodhatnak a sarjadzógombák, és tényleges panaszokat okozhatnak, ennek aránya azonban elhanyagolható a kellően ki nem vizsgált, egyéb eredetű betegségekhez képest (belgyógyászati, urológiai, nőgyógyászati, sőt pszichiátriai szakterületek lehetnek érintettek).

candidaLaboratóriumunk az elsődleges helyekről, ahol a gombák előfordulhatnak (vizelet, széklet, torokváladék, hölgyeknél hüvelyváladék), elvégezzük a csíraszám-kimutatással együtt a gombavizsgálatot, vérből pedig a gomba ellen termelődött antitesteket és azok mennyiségét. Pillanatnyilag ez a legmegbízhatóbb módszer-együttes, amellyel a beteg esetleges gombás eredetű panaszainak okát fel lehet deríteni. A beteg tünet-együttesének feltérképezésével, személyes konzultációval, megfelelő társszakmák képviselőinek ajánlásával igyekszünk ennek a diagnosztikailag nehéz, ugyanakkor az áltudományos diagnosztikai módszereket és „kezelési” módokat kínáló profilok kiváltását megoldani.

Kiemelt Ajánlataink

Hüvelyi folyások teljes körű laboratóriumi diagnosztikája

Szexuális úton terjedő betegségek teljes körű, korszerű diag­nosz­ti­kája

D-vitamin szint mérése

Gyomor- és bélrendszeri meg­bete­ge­dé­sek székletből történő vizsgálata. (Szűrővizsgálatok, tumor­markerek, gyul­la­dás­fak­torok)

Laktóz-, fruktóz intolerancia vizsgálata kilégzési teszttel csak felnőtteknek

Időpont foglalás

Ha nem a G1 Intézetbe, hanem hoz­zánk, a G1 Laborba jönnek vizs­gá­latra, az alábbi számokon tudnak érdeklődni és időpontot kérni vérvételre és laborvizsgálatokra
8 és 15 óra között:

G1 Labor tel.: (06‑1) 240‑1880, G1 Labor mobil: +36 20 371‑9045, Kiss Mihályné Erika: +36 30 645-5544

Elérhetőségeink

Iroda, Kémiai laboratórium: 
(06‑1) 240‑1880
Kiss Erika, laborvezető asszisztens: 
+36 30 645‑5544

Iroda, Mikrobiológiai labor: (06‑1) 299‑0042 
Fax: (06‑1) 299‑0043
dr. Széll András, ügyvezető igazgató: 
+36 20 914‑6991 | +36 30 626‑4130 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1036 Budapest, Lajos u. 74‑76., I. emelet

Akciók, kedvezmények

Rendszeres együttműködés esetén magánorvosi rendelők, praxis közösségek részére megegyezés alapján kedvezményes árakat biztosítunk.