Bemutatkozás

A G1 Labordiagnosztikai Kft. orvosok, biológusok, biokémikusok összefogásával jött létre, a nemrég bezárt Schöpf-Merei Ágost kórház és Anyavédelmi Központ laboratóriumának munkatársait is együtt tartva.

Széles körű, magas színvonalú, gyors laboratóriumi
szolgáltatás igényes környezetben

A szakemberek hasznosítják a hosszú idő alatt, számos neves intézetben szerzett szakmai elméleti és gyakorlati tapasztalataikat. Egyaránt alkalmazzák a hagyományos laboratóriumi, mikrobiológiai, és a legmodernebb molekuláris biológiai módszereket. A cég rendelkezik a vizsgálatok végzéséhez szükséges műszerparkkal is, mindezek révén minőségi és biztonságos szolgáltatásokat képes nyújtani.

A vállalkozás tevékenységének fő területeiként az orvosi rutin laboratóriumi, valamint mikrobiológiai vizsgálatok végzését határozta meg. A humán laboratóriumi szolgáltatások kiterjednek a kémiai, hematológiai, hemosztazeológiai és immunkémiai vizsgálatokra. A rutin vizsgálatok mellett a laboratórium fő profilját képezik a nőgyógyászat, a terhesgondozás és a terhespatológia speciális vizsgálatai.

Az orvosi mikrobiológia keretén belül, az általános humán bakteriológiai és fertőzés-szerológiai vizsgálatokon túl a vállalkozás specializált szolgáltatása a húgyúti és a genitális fertőzések (STD), valamint a gombák okozta fertőzések diagnosztikája.

A G1 Labordiagnosztikai Kft. az általa végzett humán rutin laboratóriumi és mikrobiológiai vizsgálatait az OEP finanszírozáson kívül, a magán orvosi praxis diagnosztikus kiegészítő vizsgálataiként értékesíti.

A G1 Labordiagnosztika Kft. egy orvosok, biológusok, biokémikusok összefogásával létrehozott vállalkozás, mely a gyors, magas színvonalú és diszkrét laboratóriumi ellátást tekinti tevékenységének fő meghatározójának.

A vizsgálatainkkal kapcsolatos szakmai tájékoztatás, tanácsadás

A laboratóriumi vizsgálatok elvégzésén túl, illetve azzal egy időben szakembereink igény szerint tájékoztatással és tanácsadással szolgálnak ügyfeleink részére.

Kiemelt szakterületeink:

  • nőgyógyászati megbetegedések laboratóriumi diagnosztikája
  • terhesgondozás, terhespatológia speciális laboratóriumi vizsgálatai
  • hormon és tumormarker vizsgálatok
  • rutin laboratóriumi vizsgálati csomagok
  • húgyuti és genitális fertőzések diagnosztikája
  • szexuális úton közvetített megbetegedések diagnosztikája (chlamydia, gonorrhoea, mycoplasma, ureaplasma, trichomonas, HPV, HIV herpes,   hepatitis B, C,..)
  • nőgyógyászati folyások diagnosztikája
  • gombás megbetegedések diagnosztikája

Várakozás nélküli mintavétel, gyors eredmény.

A várakozás nélküli mintavételt követően a lehető legrövidebb eredmény.

Igényes, diszkrét környezet, könnyen megközelíthető helyen.

Buda jól megközelíthető centrumában, igényes, diszkrét környezetben nyújtott laboratóriumi szolgáltatás

Visszatérő pácienseink és magánorvosi rendelők részére kedvezményeket nyújtunk.

– Rendszeres együttműködés esetén magánorvosi rendelők, praxis közösségek részére – megegyezés alapján – kedvezményes árakat biztosítunk.